ęCopyright 1995-2008 Amurg Sentimental.
Toate drepturile apartin societatii.
Home     Despre noi     Aparitii      Contact            
    Editura Amurg Sentimental a luat fiinta in anul 1995, luna mai, si are in componenta sa REVISTA, CENACLU, TIPOGRAFIE, CONCURS DE CREATIE. A publicat pana in prezent carti de poezie, proza, teatru, eseu, traduceri din literatura universala, scenariu de film.

       Ca atare, editura noastra, de la inceput a cautat sa fie si si-a mentinut promisiunea, ramanand prin cartile ce le publica de la an la an, cat mai aproape de sufletul cititorilor indiferent de pregatirea lor profesionala.
     Editam carti de toate genurile: literare, stiintifice, lucrari de diploma, calendare, etc. in conditii foarte avantajoase.      
     Va onoram comanda indiferent de tiraj, intr-un timp record cu o calitate exceptionala a graficii. Nu ezitati sa ne contactati.

Despre noi
Amurg Sentimental
Revista "Amurg sentimental", in colaborare cu cenaclul "Visatorii" al Grupului Scolar din localitatea Puiesti, jud. Vaslui, organizeaza cea de-a VII-a editie a concursului de creatie literara "Vara visurilor mele", care isi propune sprijinirea si promovarea creatorilor de poezie, proza, teatru, eseu, etc, din tara si din diaspora care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor (varsta este nelimitata). Creatorii pot participa la concurs cu unul sau mai multe genuri literare.
CONCURS
DE
CREATIE LITERARA
Pentru detalii CLICK AICI